Bijna een eeuw geleden, op 8 maart 1934, begon Wouter Cornelis Jacob Klugkist met Klugkist Schilders, vanuit een klein schuurtje aan de Nieuwe Hollanderdijk.
Wat bescheiden begon groeide uit tot drie schildersbedrijven die nog steeds staan voor kwaliteit en vakmanschap. De drie bedrijven hebben een perfecte verstandhouding; ze kunnen altijd op elkaar rekenen.

Klugkist Schilders wordt tot op de dag van vandaag voortgezet. In de jaren zeventig zetten zoons Aldert en Gerrit het bedrijf, ieder voor zich, met succes voort. Ze voerden gezamenlijke reclamecampagnes en deelden zelfs personeel. Met de komst van het nieuwe millenium maakte de volgende generatie hun opwachting. De kleinzonen van grondlegger Wouter zetten de traditie voort, onder de namen A. Klugkist en W. Klugkist. Ze koesteren nog steeds de waardevolle les van hun grootvader: "De klant is koning."

Ook Dirk de Vries sloot zich aan bij dit motto. In 2007 nam hij het bedrijf van Gerrit Klugkist over en werd het Klugkist & de Vries Schilders. Hiermee blijven alledrie de bedrijven de traditie voortzetten. Gedreven door dezelfde toewijding, vakmanschap en passie voor het vak. De mannen blijven zich iedere dag opnieuw inzetten voor de klanttevredenheid en kwaliteit en hopen daarmee de traditie nog vele decennia voort te kunnen zetten.

Fotogalerij

Deel deze pagina